Wij zijn de stad. De stad is van ons!

Bureau Graswortel is een jong adviesbureau voor bewonersparticipatie en grootstedelijke vraagstukken. Bureau Graswortel mobiliseert mensen op het gebied van integratie, leefbaarheid, veiligheid, informele zorg en sociale cohesie. Wij stimuleren zelforganisatie en brengen leef- en systeemwereld dichter bij elkaar.
Wij zijn een bureau met een frisse, zakelijke kijk op wijkontwikkeling en bewonersparticipatie. Met heldere resultaten in plaats van wollige procesomschrijvingen. Uitgaand van een stevige sociologische basis en altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen met de poten in de klei. Een bureau dat durft aan te spreken, instellingen en bewoners, op verantwoordelijkheid en eigen talenten. Altijd gericht op tijdelijke interventies en met een gerust hart weer toe kunnen kijken hoe mensen het zelf voortzetten.

* Wie zoeken we?

Bureau Graswortel zoekt sociale, assertieve mensen die het leuk vinden om op avontuur te gaan in de grote stad. Heb jij hart voor de publieke zaak en ben je onderzoekend ingesteld? Vind jij het belangrijk dat iedereen invloed kan uitoefenen op zijn of haar eigen leefomgeving en wil je daar zelf aan bijdragen? Verstand van SPSS of NVIVO en niet bang voor Apple is extra mooi meegenomen.

* Wat bieden we?

Meedenken en meedraaien op (een van) onze projecten met veel ruimte voor eigen initiatief en verantwoordelijkheid.
Leer hoe wij informele netwerken zichtbaar maken en vertel ons hoe het beter kan.
Zet een nieuwe campagne op of denk mee met wat er al loopt.
Help ons de zogenaamde moeilijk bereikbare groepen erbij te betrekken en leer zo de fijne kneepjes van het vak. Een stagevergoeding behoort tot de mogelijkheden.
Als je ons en ons werk beter wilt leren kennen, neem dan vooral ook een kijkje op onze website en facebookpagina.

NB Interesse in en verstand van innovatieve vormen van bewonersparticipatie is een pré.

Kom jij ons kleine dynamische team versterken?
Stuur ons een bericht via info@bureau-graswortel.nl of bel 06 24271907 (Shakira)